Wednesday, July 29, 2009

kaitan KHAR &H1N1...

adoiii..betul-betul dugaan ALLAH SWT...
semalam ingat kene kuarantin je..
sekali haa...
dengar citer ada 3 - 4 orang postitif..
apa-apa pun..berdoa laa kita laa..
buat apa yang patut..selagi termampu, kita bendung...
haa nie plak situasi yang berlaku di KHAR...

nie kat depan pejabat KHAR.haa yang dalam gambo MPP(yang berdiri tu)..sume tunggu bas nak pi klinik..(aku tengah tido lagi..)

masing-masing dalam keadaan risau memikirkan diri masing-masing (aku masih tidoo)

budak-budak tunggu bas kat blok 1 (aku sedap tidoo)....

ada plak dapat kupon free..
baru bangun pagi tadi (kol 12)..datang JMK latihan dan pembangunan sahsiah - abu handalah..
dia datang bagi kupon..muka aku nie haa..tau-tau je laa kalau baru bangun tido nie..haha....almaklumlaa...tido kol 4 pagi tadi...
masa dapat kupon ni laa..kebetulan aku bangun..hehe

haa nie laa kupon yang diberi kepada semua pelajar KHAR..waa teekjut oo..laju betul JMK KHAR wat keje...tahniahh....bayanghkan nak bagi kupon kat dekat 2700 student...sorang student dapat kupon rm 7..rm3.50 lunch..rm 3.50 dinner..layan laa

haa nie laa antara bebudak umah aku..2-4-8..
apa-apa pun take care..
gambar sumbangan : stanley (2-4-8)

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tidurrrrr ja ko...huhuhu...sa nda tau pa2 pun pasal upsi kena kuarantin. kawan2 kolej bagitau baru dapat tau.uuu

    ReplyDelete
  3. hhaha...penat laa emy..semalam tido kol 4 pagi..sibuk nak balikk...

    ReplyDelete
  4. huhu muka aku sengal je hehe....

    ReplyDelete
  5. syok sangat dapat kupon...ahha...

    ReplyDelete